packning packning och ännu mer packning

Jaa nu har jag hållt på i två dagar med att packa, packa upp och packa om mina väskor, men nu tror jag äntligen att den stora är färdigpackad, eller jaa iallafall så gott som färdigpackad :)
Har hunnit med en promenad också med syster ikväll, nu blir det film; American History X tror jag att den heter :P

Imorgon blir det lite packning till av det sista som ska med, sen på måndag morgon (morgon för mig)/förmiddag åker jag äntligen ner till solen och värmen :)



Buenas Noches a todo!


Räddare i nöden!

Min kusin är verkligen en räddare i nöden, när jag låg i badkaret, vilket jag verkligen behövde haha, så ringde mamma till min kusin och frågade om de hade en stor väska jag kunde låna. Och det hade dem, de har precis kommit hem från sin semester så hon kommer och lämnar väskan ikväll eller imorgon :) så nu slipper jag stressa sönder mig över att allt inte kommer att få plats haha :)
Nu blir det snart middag och sen ska Emma färga mitt hår.
Jag har testat en massa olika märken på blonderingar, men den här har jag fastnat för, inte bara för att den är überbillig (typ 45kr på ÖoB) utan för att den också är den enda som inte har blivit gulaktig när jag har färgat utväxten, utan det blir så som jag vill ha det :)
Ett litet tips för er som slösar en massa pengar på dyra hårinpackningar som inte verkar fungera ändå; testa olivolja, billigare, mer naturligt ( finns såå mycket kemikalier i schampoo och balsam ändå så det är onödigt att kleta i en massa mer kemikalier) och det fungerar! Testa, jag lovar att ni inte blir besvikna.


Ha det bra sålänge!


Total panik!

Jag hatar att packa! plus att jag inte kan hitta en fucking väska som är tillräckligt stor för att få plats med alla  mina grejer.
Och jag börjar få lite smått panik för minsta lilla grej, det är alltid såhär när jag ska någonstans. Det handlar ju liksom inte om att jag inte vill åka, verkligen inte, det är just bara packandet som förstör mitt humör nu.
Men det löser sig väl, det brukar det göra, och när jag har landat i alicante på måndag eftermiddag så är allt som det ska igen.
Jag vet, jag gnäller!
Nu ska jag försöka hitta alla grejer jag ska ha med mig och sen försöka provpacka.
En månads semester i Spanien är ju inte så dåligt, det är ju mer än vad de flesta har ;)


Just Say Yes

Har precis kommit in efter långpromenad till kävsjö med Emma, och nu ska jag snart fixa kvällsmat.
Kossorna var ute i hagen och fåren också, haha några av dem stod och stirrade på oss jättelänge, särskilt kossorna sen helt plötsligt fick de ett ryck och började springa :)
Vet ni om det finns något bra på tv ikväll eller? Jaaaa,just det snart kommer ju Sex and the City :D det höll jag på att glömma, so never mind :)


Nu blir det som sagt kvällsmat!


Dålig update jag vet!

Vem får pris för dålig uppdatering, jo jag! Igår var jag och mami i värnamo och handlade det sista ( att vi handlade det sista kommer jag för övrigt att skriva ganska ofta den här veckan eftersom jag kommer på nya grejer jag behöver ha med mig varje dag :P).
Idag har vi också varit i värnamo och handlat haha, men mest mat.
Nu håller jag på att steka kycklingen till kycklingsalladen som blir min middag idag :)
Sen ska jag och Emma kleta på oss lite ansiktsmask, fixa naglar och tånaglar, och dränka håret i olivolja + att jag ska bleka tänderna. Jaja, det blir nog bra ska ni se haha.
Var och skrev ut mitt boardingkort hos kusin innan också, så nu har jag en sak mindre att fixa iallafall.

Nu kallar maten på mig, uppdaterar och lägger ut bilder senare!
Ha det bra sålänge!


They shoot single people, don't they?

Hej mina kära bloggläsare!
Har spenderat hela dagen i Jönköping med mamma och Emma, och shoppat det sista till resan :)
Det blev en klänning till och ett par skor eller två :P
Nu har jag precis färgat Emmas hår så att det nu matchar hennes löshår exakt! :) Vem är bäst på att välja rätt nyans, jo jag! :D

Lägger upp bilder på mina fynd imorgon, nu blir det film, Constantine på 5:an.

Natti natti!



Choosing My Own Way Of Life

Har egentligen inte så mycket att blogga om idag, vaknade "redan" vid elva idag. Och det regnar ute, eller ja kanske inte för tillfället :P
Var och hämtade ut ett paket igår, det var min skitsnygga klänning från H&M som hade kommit :)



Om det inte regnar ikväll så blir det långpromenad idag med.
Måste nog ta mig tid till lite manikyr och pedikyr på mig själv ikväll, och en ansiktsmask ska jag nog hitta tid att kleta på också haha :)

Ha det bra så länge!

Some Roads Lead Nowhere

God middag eller vad man ska säga, igår kväll färgade jag min kusins hår, hoppas det blev bra. Det är dags att färga min utväxt också snart, så det ser bra ut innan jag åker :)
Var nog lite för optimistisk när jag vaknde idag, jag tog på mig bikini eftersom jag såg att solen sken. Men så fort jag kom upp så gick solen i moln, härliga svenska sommar eller hur?
Jag som tänkte att jag skulle ge mig ut och sola lite, det blev inget med det inte.
Jag går ju på diet, som jag kanske har nämnt innan. Och häromdagen när jag och mamma var och handlade så fick jag för mig att jag skulle köpa fiskbullar, jaa det är ju nyttigt eller hur? Viktväktarna bland annat har ju sånt i sin diet. Ja ni, fiskbullar ser nog godare ut än de smakar, och dem ser inte ens goda ut, så då förstår ni ju hur det smakade!
Alltså de är ju helt geleaktiga i konsistensen, never more fiskbullar säger jag bara!
Nu tänkte jag att jag snart ska sätta igång dammsugaren och ta ett varv i lägenheten, och sen tvätta lite kläder. Måste ju börja tvätta upp lite innan jag åker.


Flygbiljett- Check √

Så nu har jag precis beställt flygbiljetten, den 2 Augusti åker jag och kommer inte hem förrän den 26e :)
NU är jag lycklig! :D

Snart är det middag, senare ska jag nog ta en promenad.




We Might As Well Be Strangers

Kom hem från värnamo för lite mer än en timme sen, hittade 2 bikinis, jag lägger upp bilder senare.
Nu sitter Emma och pappa och äter pizza, och jag fick göra min egen mat eftersom jag helst inte äter något jag inte lagat själv nuförtiden. Plus att pizza inte ingår i min diet direkt haha :P
Så istället blir det pasta med min hemmagjorda pastasås och sojamjölk. :)

Update senare!
See ya!


Every Picture Tells a Story

Har precis kommit hem efter en lång promenad ut till kävsjö med mamma och Emma. Pappa sitter och fixar min dator, ska ominstallera skiten totalt för att bli av med det låsta antivirusprogrammet som skolan installerade när vi fick datorerna.
Sen ska jag lägga in lite ny musik på ipoden, det var evigheter sen jag bytte låtar på den, så jag tyckte att det var dags nu :)



Nu blir det snart kvällsmat, men först ska jag kolla på Ondskan :)

A Woman's Right to Shop!

Oops jag glömde ju lägga upp mina fynd, så här kommer dem :)







Klänning: Monki
Klänning: H&M
Väska: Glitter

Nu blir det Scary Movie 3, godnatt på er!


Unopened Letters To The World

Hej igen, nu har jag kommit hem från en underbar miniweekend i Göteborg, känns som om vi var där mycket längre än vi var för vi hann med väldigt mycket.
Tåget var framme vid 12 tiden igår, först lämnade vi in väskorna på stationen. Sen gick vi och åt på en kinarestaurang, mycket gott :) Efter det tog vi spårvagnen till hotellet och lämnade väskorna där, duschade och gjorde oss iordning.
Sen tog vi båten in till stan, gick och kollade i affärer lite innan vi åkte till Universeum för att kolla på hajarna och för att kolla på de små aporna, de var så söta :)
Efter Universeum gick vi till Liseberg, gick runt där och kollade lite, Emma vann ett nytt gosedjur till totte, han verkar gilla den lilla krabaten för han har lekt med den hela kvällen haha.
Och idag har vi spenderat hela dagen på stan och shoppat :)
Vi har haft det jättemysigt, Göteborg på sommaren är fint.


På hotellrummet :)


På båten in till stan, jag fick kisa med ögonen hela tiden för att jag lyckades glömma solglasögonen hemma, smart va?


Jag och mami :)


Spegeldammen på Liseberg


Var bara tvungen att ta kort på Michael Jacksons handavtryck på Liseberg.


Göteborg imorgon

Imorgon bär det av till Göteborg för en liten miniweekend med familjen, kommer hem igen på lördag eftermiddag/kväll är inte riktigt säker på när exakt.
Har haft en jävla huvudvärk hela dagen, tror att det beror på vädret, luften är så himla tjock känns det som :/
Men den har gått över nu efter ett långt varmt bad.
Måste få tag på någon bikini i Göteborg  som jag kan ha med mig när jag åker, och så vill jag hitta en riktigt snygg sommarklänning. Har en himla massa klänningar i garderoben, men mycket vill ha mer brukar det ju heta haha.
Nu blir det Sex and the city och sen har jag lovat Ella att hon ska få kolla på criminal minds :)
Bloggar när jag kommer hem igen, om jag inte får för mkt abstinens och tar reda på om det finns dator på hotellet :P




♥ SATC ♥

Nu blir det snart Sex and the city, imorgon kanske det blir poolen hela dagen, men det beror på hur vädret blir. Kan ju komma det där åskovädret som aldrig dök upp idag :)





Nu ska jag bädda ner mig i sängen, Godnatt!


Spain here I come!

Ja nu är det bestämt, lägenheten är bokad och nästa vecka bokar jag flygbiljetten sen blir det en månad i Spanien :) Kommer antagligen att åka i början av augusti, det ska bli så jävla härligt! :D

Till helgen blir det Göteborg för lite shopping med la familia.
Just nu sitter jag och väntar på det stora åskovädret som skulle komma nu i eftermiddag, har inte sett skymten av det än, det kom en liten regnskur innan idag men mer verkar det inte bli för tillfället.
Får väl ta en hink med vatten och jaga Emma med istället haha :)




What is and what should never be

Idag är det varmt, surprising huh? :) 30 grader i skuggan, woohoo!
Det enda plagget man kan ha på sig nu är bikini.



Nu blir det en stund till i solstolen, see yaa!


España es campeona del mundo!!!!

Det jag känner just nu är REN lycka! Spanien är världsmästare i fotboll, Andres Iniesta är vår hjälte. Ni som inte är intresserade av fotboll kan aldrig förstå känslan, men den är ren ren lycka! Mest spännande matchen i hela VM, många gula kort, många misslyckade skott på mål, men till sista satte Iniesta bollen där den ska vara.
Iker Casillas står just nu på planen och gråter, spelarna hissar förbundskaptenen Vicente del Bosque upp och ner och det är folkfest på läktaren och på plan.
Guldet regnar från himlen i stadion, musiken spelar, detta är ett VM jag sent kommer att glömma!
En perfekt avslutning på en perfekt kväll :D



Buenas Noches!


Deutschland über alles

Deutschland gewann den Kampf um die Bronzemedaille!
Rubriken är väl inte särskilt seriös men ni fattar :)
Imorgon är det VM-final då lär iallafall jag sitta bänkad framför tv:n, Spanien-Holland, guess who i'm rooting for? ;)

Skrev ju innan att jag skulle lägga upp grejerna jag hittade igår i Jönköping, så här kommer dom :) enjoy!







Nu blir det Saturday Night Fever and some Oreos :)
Buenas noches!


At this point I gotta choose,nothing to lose

Hej, förlåt för dålig uppdatering den senaste tiden, har varken haft tid eller lust i det fina vädret att sätta mig vid datorn och blogga.
Igår var jag i Jönköping och shoppade lite, hittade några riktiga fynd, jag lägger upp bilder senare :)
Och idag har jag hängt vid poolen hela dagen, det var hur skönt som helst att bara ligga och slappa och sola.
Nästa helg blir det Göteborg, och sen vecka 30 eller 31 blir det antagligen Spanien :)

Senare ikväll ska jag kolla på bronsmatchen med la familia.
Ha det bra i det fina vädret folks, nu ska jag ta en bacardi breezer och sätta mig i solstolen och njuta!






The Domino Effect

Som ni ser så har jag renoverat bloggen igen, gillar ni den nya designen? Jag tycker att den blev bra iallafall :)
Idag har jag suttit inne nästan hela dagen, mycket på grund av att jag brännde hela magen igår vid poolen, och det gör så in i satans ont. Kan bara ha stora tröjor och joggingbyxor på mig för tillfället :( haha

By the way, hoppas ni inte missade matchen Spanien-Paraguay igår, gjorde ni det så synd för er, för det var en av de mest spännande matcherna i det här VM:et :D
David Villa satte det enda målet för Spanien i 83:e minuten elr ngt sånt :) och det är väl inte en jättedålig bonus när man tittar på fotboll att killarna är snygga också? ;)

<-- David Villa

Kom precis på att Flashdance har börjat på 4+, så nu blir det nog film.


Goodnite people!


Make it hot hot hot

Jaa kära bloggläsare, det är varmt idag i lilla Hillerstorp. Äntligen har värmen kommit, har legat ute och stekt hela dagen. Sen fick jag för mig att jag skulle klippa vispen lite, han är jättesöt nu :) men nästan alla hans lockar är borta,stackare! Lägger upp bilder senare, för jag orkar inte leta efter sladden till kameran nu :P

Nu har jag en sen lunch på G, sen blir det en bacardi breezer ute i solen :D
Ha det bra i värmen!



Playdate with destiny

Alltså när jag vaknade imorse fick jag något slags ryck och sprang runt och dansade vals med min studentnalle, eeh konstigt? JA! but that's just how i am,right? :)
Sen hoppade jag in i duschen innan jag gick jag iväg till Satu, det var roligt att träffas igen och tjata lite.
Magen har börjat växa ordentligt på henne nu, det är så gulligt, och jag fick känna när dom sparkade också :)
Nu ska jag snart ta en runda med hundarna.








RSS 2.0